En Emelie


Modell: Emelie Foto/styling/makeup: Jaag :)

Det är mycket nu. Tenta på fredag. Jag är sämst i världen på att plugga, jag lovar. Längtar tills hjärtat kommer ner och hälsar på mig, då ska jag pussa sönder honom. Nästan iaf.

Tentaplugg


Bild från Promoplåtningen med Mathias, foto av Sofie :)

Idag blir det tentaplugg för hela slanten! Prov på en massa nästa fredag så det blir till o försöka fokusera ;).

Måndagar



De 4a första teckningarna som också blev de bästa.



Måndag... Kukigaste dagen på hela veckan! Kallt var det idag också! Skolveckan började med en hel morgonen med kroki. Kände mig fokuserad i 20 minuter. Efter lunchen hade vi mönsterdesign. (Får se vart det bär av, hon som håller i kursen verkar vara bra iaf)

När skolan var slut blev jag hämtad i bil (Sofie är världens segaste person) eftersom hon fick skjuts av sin mamma in till stan. Dumpade på tcentralen gick vi och åt på burger king innan Sofies tåg gick.

Det tär på kroppen att gå från tåget och veta att hon åker 60 mil bort från mig:(.





Please die

Det är få saker vi hatar.
dåliga låttitlar
outtänkta outfits med paljett- och tuttoverdose
dåliga texter
b-kändisar
Värdelös musik..... Var det något mer irriterande som kan kopplas till detta spektakel vi ska genomlida varje år?
Det enda roliga med detta är att sitta hemma i soffan och tracka alla stackars stylister som gjort ett värdelöst jobb ännu ett år. Och förstås... alla som skrivit dessa pinsamma låtar. Att de inte skäms...

Nu ska jag och Fredrik dra till Fridays och ta varsin drink innan vi kollar på Avatar 3D, känns som ett mycket vettigare alternativ!


Samma middag 60 mil ifrån varandra



Jag och Sofie drog igång ett litet projekt... vi skulle laga samma middag och berätta vad vi tyckte på bloggen. Den här bloggen tenderar till att bli en matblogg, men det är väll alltid trevligt med lite middagstips;)

Det blev ungsrostad ratatouille med färsbiffar. Kan varmt rekomenderars, var riktigt gott! Vi slängde in lite bitar fetaost i färsbiffara vilket också kan rekomenderas;)

------------------->   Receptet hittar ni här <----------------------



Sofies version av samma maträtt, denna tillagad i Lund! :D





RSS 2.0