Coin laundry



Mysig låt :)

Ljuset i tunneln





Ljuset i tunneln x 2

Where the magic happens!?




Sofie testar missmatch outfit inför spex imorgon








Min söta flicka det där <3

Sen middag!



Blev en sen Middag ikväll (Efter att ha suttit på skolan och skissat till klockan 18.00 och sen gått och tränat med Micke.) Blev någon slags pytt med ett stekt ägg... Har aldrig riktigt gått in för det här med mat men jag lyckas på något vis få till det ibland.

Skisstekniken på skolan är bland det segaste jag har varit med om. Visserligen är det roligt men det är så förbannat drygt just nu. Ska se om jag kan få upp en bild på något som jag skissat så småning om.

/ Fred

Quiz i kanylen



Heeeej bloggääään. Nej jag skojade bara. Nu är det jag igen, from S to the E (bokstäverna mittemellan är ni förhoppningsvis tillräckligt brighta för att lista ut själva ;D).

Har det jättebra här nere, väldigt mycket att göra med nollning och en massa nya intryck hela tiden. Igår var det möte med faddrar på kvällen och idag ska vi ha quiz på skolan, ska bli roligt. Har inte haft en lugn stund känns det som, vilket är rätt trevligt för då sitter jag ju ändå bara och tycker synd om mig själv och saknar Fredrik ;).

Utställning!



Det börjar kännas som om det mestadels är jag (Sofie ofc) som lägger upp inlägg här, men det kommer förhoppningsvis ändras efter att jag flyttat ner. Det börjar dra ihop sig förresten, imorgon bär det av. Innan dess ska jag dock hinna hänga upp bilderna till min nya utställning. Det kommer bli samma som förra eftersom jag inte hunnit förbereda några andra. Fick nämligen reda på detta igår, schysst framförhållning. Har egentligen inte tid (och kan av uppenbara skäl inte närvara vid vernissagen) men eftersom mitt namn står på affischen måste jag ju i princip ha med mina bilder. Vore konstigt annars. Men, all publicitet är bra publicitet.. eller så.

Mys



Snart bär det av




Om några timmar ska vi sätta oss i en bil och köra till botten av detta avlånga land. Lund i Skåne närmare bestämt. Alla mina kläder är nerpackade inför den kommande flytten. Det känns som att jag måste gå ur Facebook-gruppen "gräv bort Skåne" eftersom jag faktiskt ska bo där. Jag vill inte tillhöra Danmark. Nu dampar Fredrik, så det blir over and out for now.

Nyårsfirande i sundsvall


RSS 2.0